Tre fængslet i tyverisag til flere millioner

Tre mænd der i blandt en 34-årig HA-rocker fra Århus er fængslet i omfattende tyverisag til flere millioner kroner.

Østjyllands Politi har i dag i samarbejde med Rigspolitiets Rejsehold anholdt en 34-årig HA rocker fra Århus samt dennes 59-årige far. Ligeledes er en 33-årig mand også med relationer til Hells Angels anholdt.

De tre nævnte mænd har været toneangivende personer i en professionel tilrettelagt indbrudsbølge, forøvet i samtlige politikredse i Jylland samt på Fyn. Gerningsmændene er fortrinsvis gået efter let omsættelige designermøbler og elektronisk udstyr af mærket B & O. Medgerningsmændene og aftagerne af de mange tyvekoster er endnu ikke identificeret.

Det var fundet af et større lager af tyvekoster den 28. sept. på Hedevej i Galten, hvor en mand blev fundet i besiddelse af en 9 mm pistol og efterfølgende varetægtsfængslet, er en del af ovennævnte efterforskning, der har ført til dagens anholdelser.

I forbindelse med anholdelserne er der blevet foretaget ransagninger på forskellige adresser i Århus og på Djursland. Under ransagningerne er der indtil videre fundet et stort antal designermøbler. Ransagningerne er stadigvæk i gang.

- Der er tale om designermøbler og elektronisk udstyr til en værdi af et større millionbeløb, mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt, siger Brian Voss Olsen vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi.

De tre anholdte vil alle blive fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Grundlovsforhøret vil blive afholdt i Randers Ret i morgen torsdag.