Topbrag: Fuld skrald for sejren

Bakken Bears og Horsens IC tørner tirsdag aften sammen i et regulært topbrag

Vejlby-Risskov Hallen forventes fuld, når Bakken Bears og Horsens IC tirsdag aften klokken 18.05 skal møde hinanden i mændenes bedste basketballrække.

Horsens IC er forsvarende danmarksmestre og nummer et i grundspillet, mens Bakken Bears ånder dem i nakken.

- Jeg tænker som udgangspunkt, at det bliver fuld skrald for sejren, men nu ved jeg ikke, hvordan Horsens går til opgaven. Hvis vi taber i dag, vinder vi i hvert fald ikke grundspillet, siger Bakken Bears' sportschef Michael Piloz til tv2oj.dk.

Bjørnene fik revanche mod Hørsholm

Selv med en sejr til Bakken Bears, kan det vise sig, at der er for langt op til Horsens IC's førsteplads. Men mange regner med, at det alligevel er de to hold, der ender med at stå i DM-finalerne - akkurat som sidste år.

- Det er en lige kamp. Vi har spillet mod hinanden tre gange, de har vundet to vi har vundet en. Vi har ikke nogen skader, og Horsens havde ikke nogen skader sidst, de spillede. Jeg tænker, det bliver svært at overraske modstanderen. Det handler om at komme ud med en masse energi og få sat sig på kampen, siger Michael Piloz.

Suveræne HIC klarede også Svendborg

Presset program

Bakken Bears har på grund af deres Europa-eventyr tidligere i sæsonen et enormt tæt kampprogram i ligaens grundspils afslutning.

Kampen mod Horsens IC bliver den femte på ni dage.

- Jeg synes egentligt, at vi spillede to kampe i København onsdag og fredag, hvor vi så trætte ud, og så frygtede jeg, hvordan det ville fortsætte. Men søndag spillede vi med rigtig god energi. Vi er i en fin tilstand lige nu, siger Michael Piloz.

Kampen mellem Bakken Bears og Horsens IC begynder klokken 18.05.