Tømrer i halvandet års jagt på et ligamål

Henrik Pedersen har jagtet et Superligamål i halvandet år, og mod FC Nordsjælland lykkedes det endelig.

Foto: Silkeborg IF

Henrik "Tømrer" Pedersen har kæmpet for at bide sig fast i angrebet hos

- Det var et rigtig dejligt mål. Ikke nok med, at det gav os en vigtig sejr, det er også det, jeg har kæmpet for i halvandet år. Jeg vil allerhelst spille angriber, og jeg tror på, at jeg havde scoret mere, hvis jeg havde fået lov at spille i front, siger han til spn.dk.

For to et halvt år siden vendte han tilbage til

- Det er træneren, der sætter holdet, og det eneste jeg kan gøre er at bevise min målfarlighed, når jeg får chancen, siger han til hjemmesiden.

Henrik Pedersen blev skiftet ind med et kvarter igen, og scorede tre minutter inde i overtiden i den gabende kedelige og taktisk prægede kamp. Det er i øvrigt otte år siden, at den tidligere Silkeborg-topscorer senest scorede i landets bedste række.

- Jeg kan stadig mærke, at intet slår følelsen af at score. Efter målet jublede jeg så meget, at jeg var helt træt, da spillet blev sat i gang igen. Jeg spiller gerne flere kampe som angriber, men i sidste ende er det trænerens beslutning.

- Jeg er vel kun tredjevalg efter Rajko Lekic og Kaimar Saag, og i og med vi kun spiller med én decideret angriber, er det ikke helt så nemt at erobre pladsen, siger Henrik Pedersen til spn.dk.