Toke Holst forlænger med Århus GF

Håndboldspilleren Toke Holst har forlænget kontrakten med Århus GF. Forhandlingerne var ellers ved at gå i hårdknude flere gange.

Efter 12 måneders forhandlinger er det nu en realitet. TV 2 Østjylland kan afsløre, at Toke Holst har forlænget sin kontrakt med Århus GF. Den århusianske venstre back har skrevet under på en tre-årig aftale.

- Hvad skal der ske, hvor skal jeg hen, hvad sker der næste sommer? Der er mange, der ringer og spørger, og nu er det så endelig afklaret. Nu er jeg glad for at kunne sidde her i dag og kunne melde det ud, at jeg er Århus-dreng de næste tre år, fortæller Toke Holst til TV 2 Østjylland.

Forhandlingerne var ellers ved at gå i hårdknude flere gange. Igennem de 12 måneders forhandlinger var tonen ikke altid lige pæn, og sportschef Claus Blem Jensen frygtede, at Toke Holst var tabt for klubben.

- Jeg har haft tvivl, om vi kunne være så heldige at lande en aftale. Vi har gjort et scoop synes jeg. Vi har formået at fastholde en af de bedste spillere i den danske liga til at blive endnu tre år i Århus GF. Det er en stor dag, siger Claus Blem Jensen.

I den kontrakt, der netop er blevet skrevet under, afslører Toke Holst, at det var vigtigt for ham at få nogle bestemte klausuler i kontrakten. Især hvis der skulle komme interesse fra udlandet.

- Jeg har som mange andre håndboldspillere også en drøm om at komme til udlandet. Derfor har jeg også fået skrevet ind i min kontrakt, at hvis den rigtige klub i udlandet tilbyder sig, så er det muligt for mig at komme af sted. Det skal være en klub, der har ambitioner om at ligge i toppen i udlandet, og det skal helst være i Tyskland eller Spanien, fortæller Toke Holst.