Todd: Schwartz har fortjent det

RFC-træner spår topscorer succes i Frankrig

Foto: fotograf-randers.com

Superligaklubben Randers FC har solgt Ronnie Schwartz til franske Guingamp.

Og dermed mister kronjyderne sin topscorer, der i den forgangne sæson scorede 15 mål i landets bedste række.

Randers FC-træner Colin Todd mener, at det er fortjent, at Ronnie Schwartz for muligenheden for at vise sig frem i en større liga.

- Han har jo arbejdet stenhårdt for at nå dertil, hvor han er kommet, så han har fortjent retten til at komme til en større international klub. At Ronnie nu forlader os er selvfølgelig en skuffelse for klubbene, for mig og for tilhængerne. Vi mister jo en kvalitetsspiller med beviselige scoringsevner. Men sådan er fodboldgamet, og både klubben og Ronnie selv har gjort en god handel, siger Colin Todd til klubbens hjemmeside.

Mens Ronnie Schwartz sendes til Frankrig, hvor han blandt andet skal kæmpe med Zlatan Ibrahimovic om at blive topscorer, så har Randers FC modtaget en check på et tocifret millionbeløb.

- Ronni Schwartz har i sandhed været et stort aktiv for klubben, og jeg ønsker ham alt mulig held og lykke i Frankrig, og jeg takker ham for den tid, han har været her, og det han har betydet for klubben. Jeg håber, at han kan fortsætte udviklingen Guingamp. De får i hvert fald en god spiller med evne for at score mål, siger Colin Todd.

Ronnie Schwartz har scoret 29 mål for Randers FC i de seneste to sæsoner i Superligaen.