Team Rynkeby kører gennem Østjylland

Tidlig start fra Klostertorv i morges

Det østjyske Team Rynkeby på træningstur.

Som det første hold af de mange, der deltager i årets Team Rynkeby, forlod Aarhus-holdet Klostertorv kl 7 i morges på en prolog med kurs mod Flensborg, som første stop. Morgenmaden blev indtaget på Cafe Smagløs.

En time senere startede et tilsvarende hold med 38 ryttere fra Aalborg med kurs mod Kolding Det ruller ved middagstid ind i Randers for at spise frokost ved Bygma.

  

På Aalborg-holdet er fire ryttere fra Randers, og en af dem, Jens Peter Hansen, siger, at han håber på dårligt vejr de næste 1500 km.

- Sidste år cyklede vi i solskin hver dag, og det var selvfølgelig dejligt. Men i år har jeg trænet meget mere end sidste år, og derfor vil jeg gerne have testet og udfordret min cykelform med regn og modvind, siger Jens Peter Hansen i en pressemeddelelse. Udover at være aktiv i Team Rynkeby, er han cykelambassadør for Randers Cykelby og deltog i dette års landsdækkende kampagne "Vi cykler til arbejde":

584 cykelryttere

I år består Team Rynkeby touren af 584 cykelryttere fordelt på 13 hold. Rytterne samles udenfor Paris 22. juli og cykler med politieskorte gennem Paris til Eiffeltårnet.

Team Rynkeby er et dansk velgørenhedscykelhold, der hver sommer cykler fra Randers til Paris for at samle penge ind til Børnecancerfonden

Deltagerne er motionscyklister af begge køn fra hele Danmark. På VIP-listen står blandt andet Amin Jensen, Lars Løkke Rasmussen, Cecilie Hother, Mads Steffensen, Pelle Hvenegaard, Peter Tanev og Troels Lund Poulsen

Se mere på TV 2 | ØSTJYLLAND i fredagens nyhedsudsendelse kl. 19.30.