Taxa-træf for ekstra spor

Taxachauffører til kamp for tre spor på E45

Taxachaufførerne i Horsens og Aarhus går nu også ind i kampen for at støtte tre spor på E45 fra Randers i nord til Kolding i syd. Og borgmester i Horsens, Peter Sørensen (S) støtter initiativet. 

Borgmesteren vil personligt udlevere en stak streamers til taxachaufførerne repræsenteret ved Heinrich Isaksen, bestyrelsesformand i Aarhus Horsens Taxa i dag. Det er planen at mere end 300 taxaer skal køre rundt med mærkaterne i henholdsvis Horsens og Aarhus.

- Mobiliteten er altafgørende, hvis vi fortsat skal have en positiv udvikling i Østjylland. Derfor gælder det om at sprede budskabet om nødvendigheden af tre spor på hele den østjyske motorvejsstrækning til så mange som muligt. Med taxachaufførerne i Horsens og Aarhus som medspillere får kampagnen en ekstra tyngde, og det er vi naturligvis rigtig glade for, siger borgmester Peter Sørensen (S).

Aarhus Taxa har 50 biler kørende i Horsens og 240 i Aarhus.

Kampagnen for et ekstra spor på motorvejen fra Randers i nord til Kolding i syd støttes foruden Horsens og Aarhus Kommuner af Hedensted og Skanderborg.

auh

playNy covid-bemanding betyder aflyste operationer

COVID-19 corona test forum horsens

Se tallene: Så mange nye er smittede i din kommune

AUH Danmarks bedste

play Universitetshospital opgraderer: Fast bemanding til covid-patienter

Coronatest Region Midt 20.08.2020

Corona-opdatering: 1603 nye smittede med coronavirus

efterlysning_roveri_randers (1)

15-årig overfaldet: Nu efterlyser politiet mistænkt for røveri

Retten i Aarhus

26-årig fængslet for overfald på svenskere foran legeland