Superliga-klubber samles til udsolgt indefodbold-stævne

Fredag aften løber KMD Cup af stablen i Aarhus. Stævnet er udsolgt, og der forventes massiv opbakning til hjemmeholdet.

Mere end 2000 AGF-fans forventes at være på plads fredag aften til indendørs fodboldstævne i Aarhus. Foto: Liselotte Sabroe - Ritzau Scanpix

For andet år i træk bruger flere af landets Superliga-klubber opstarten til at få finpudset teknikken med en gang indendørs fodbold til det såkaldte KMD Cup.

I år finder stævnet sted i aften fredag i Ceres Arena i Aarhus. Allerede torsdag kunne arrangøren melde helt udsolgt af de 5000 billetter til stævnet.

Vi er naturligvis glade for, at vi nu kan melde udsolgt. Ved premieren sidste år i Brøndby viste KMD Cup sig at være et underholdende, intenst og spændende fodboldstævne.

Søren Højlund Carlsen, kommunikationschef AGF 

- Vi er - som dette års arrangørklub - naturligvis glade for, at vi nu kan melde udsolgt. Ved premieren sidste år i Brøndby viste KMD Cup sig at være et underholdende, intenst og spændende fodboldstævne, og det tyder på, at fodboldpublikummet har taget det til sig, siger kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen, til klubbens hjemmeside.

Ud over AGF deltager OB, Vejle, AaB og Brøndby i stævnet, ligesom der også er planlagt en showkamp mellem Aarhus All Stars bestående af blandt andre kendte fans og så AGF's pokalvindere fra 1996.

AGF-legender i aktion

På pokalvindernes hold er AGF-legender som Lars Windfeld, Martin Jørgensen og Torben Piechnik.

Især de mere end 2000 fans af hjemmeholdet vil se frem til den kamp.

Det er de deltagende klubber, der selv har stået for billetsalget til deres respektive afsnit, og Brøndby IF har for længe siden meldt udsolgt til deres afsnit.

Læs også AGF og Esbjerg sparker foråret i gang i Superligaen

- Nu arbejder vi videre på at blive klar til i morgen aften, hvor vi glæder os til at tage imod de mange fans til en forhåbentlig rigtig god aften i Ceres Arena, sagde Søren Højlund Carlsen torsdag.

Stævnet har stor fokus på velgørenhed, og værtsklubben donerer derfor et beløb til FC Grønnegade, som er et fodboldhold for socialt udsatte og tidligere misbrugere.

Dørene i Ceres Park åbnes kl. 18, og første kamp i KMD Cup starter kl. 19.

Stævnet vises direkte i tv på 3+.