Stribevis af anholdelser i feriens start

Østjyllands Politi havde travlt med at anholde bilister fredag og natten til lørdag

Mens rigtig mange danskere pakkede bilen og kørte på skiferie fredag eftermiddag, så havde Østjyllands Politi en travl aften og nat på vejene, hvor en række bilister blev anholdt og sigtet for diverse overtrædelser.

Syv blev anholdt for at køre i spiritus- eller narkopåvirket tilstand, mens fire blev sigtet for kørsel uden førerret.

Natten til lørdag klokken 1.45 blev en 30-årig mandlig bilist bragt til standsning af en patrulje på Sigridsvej i Brabrand. Ved en udåndingsprøve konstaterede politiet, at manden var spirituspåvirket.

Da promillen var meget høj, besluttede Østjyllands Politi at beslaglægge bilen, og den 30-årige blev anholdt og indbragt til lægeundersøgelse.

Allerede klokken 10.50 fredag fromiddag blev en 38-årig mand stoppet på Frederiks Alle i Aarhus, da han kørte i narkopåvirket tilstand. Han blev anholdt og indbragt til lægeundersøgelse.

Umotiveret overfald: 24-årig mand fik flænge i overlæben

Det samme skete for en 36-årig mand på Silkeborgvej i Brabrand midt på dagen, og kort efter midnat blev en 20-årig mand bragt til standsning på Nørrealle i Ebeltoft, hvor det også viste sig, at bilisten kørte i narkopåvirket tilstand.

Af de fire sigtede for kørsel uden førerret var blandt andet en 38-årig mandlig bilist, der blev stoppet på Frederiks Alle i Aarhus.

Den 38-årige bilist kørte bil uden at have generhvervet førerretten.