Strand omdannet til filmscene

Indspiller opfølgeren til filmen 'Råzone'

Her ses hovedrolleindehaveren Cyron Melville midt i en optagelse.

01:45 Luk video

Moesgård Strand ved Aarhus er lige omdannet til en filmscene - eller i hvert fald noget af stranden. Indspilningen til opfølgeren af ungdomsfilmen 'Råzone' er i fuld gang.

Onsdag dag og nat optages der på livet løs til en ny og barsk ungdomsfilm. Filmen kommer til at hedde 'Lev stærkt' og er en opfølger til succesfilmen fra 2006 - 'Råzone' - som handlede om en gruppe unge piger og deres kontroverser.

Men filmen her handler kun om mænd. En gruppe unge mænd lever hektiske liv med drengestreger, alkohol og fester - som den, de indspiller på stranden i Moesgård. En beachparty, som er en af filmens vigtigste scener.

Hovedrollen spilles af Cyron Melville, som også er kendt fra 'En Kongelig Affære'.

- Jeg tror helt klart, vi laver en film i samme ånd og samme univers som Råzone 1. Det er jo ikke en Råzone 2 - det er en universiel film, så man kan godt se filmen for sig. Men vi laver filmen på samme måde. Vi er fri i replikkerne på den måde, at der er skrevet noget, men man skal mere se det som en manual. Så vi har rigelig mulighed for at improvisere, gøre noget spontant og overraske hinanden, og det elsker jeg, siger Cyron Melville til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Bag filmen står Aarhus-selskabet M2Film i samarbejde med Zentropa, og hele filmen skal indspilles i Aarhus.

 

Filmen får premiære engang til næste år.

Mød skuespillere og instruktør i indslaget øverst på siden, som er fra optagelserne på stranden.