Spillerne: Mest ærgerlige over PCs afgang

Randers FCs Christian Keller og Mads Agesen mener, livet går videre på trods af et mislykket salg af klubben. Men de havde gerne beholdt deres sportsdirektør

Mandag aften kom den overraskende nyhed, at superligaklubben Randers FC alligevel ikke bliver solgt til udenlandske investorer, som meget tidligere ellers har tydet på ville ske. Profilerne på banen kigger nu fremad.

- Livet går videre, og nu er der så bare intet, der ændrer sig. Vi arbejder videre i samme spor. Der er jo intet, vi kan gøre fra eller til, lyder det fra Christian Keller til TV2 | ØSTJYLLAND.

Han kender ligesom resten af spillertruppen ikke detaljerne om, hvorfor salget gik i vasken.

Forhandlinger brudt sammen: Randers FC sælges alligevel ikke

- Det er svært for os at sige noget konkret om forløbet og den måde, situationen har været håndteret på. Men jeg føler lidt, at vi har været i orkanens øje, og der er blevet skabt en masse unødvendigt virak i klubben, nu hvor vi ikke er solgt alligevel, forklarer forsvarsspilleren Mads Agesen.

Håber sportsdirektøren vender tilbage

Han ytrer samtidig en vis form for ærgrelse over, salget ikke gik igennem.

- Vi er da fint tilfredse med, at vi bare fortsætter den positive udvikling, som vi er inde i. Men på den anden side var det da en kæmpe chance for Randers FC, der nu er forspildt, siger Mads Agesen.

Sportsdirektør: Min beslutning er endelig

Udover de muligheder rent sportsligt, som der lå i et salg, er begge spillere enige om, at også afgangen af sportsdirektør Peter Christiansen er et tab, som forhandlingerne med investorerne har ført med sig.

- Det er det mest ærgerlige i den her sag. Vi har mistet en god sportsdirektør, mener Mads Agesen og bliver suppleret af Christian Keller:

- Jeg er ked af det personligt over, at PC (Peter Christiansen, red) ikke skal være i Randers FC længere. Han var en, man kunne stole på, og jeg håber, at han ombestemmer sig nu.

Peter Christiansen meddelte sin afgang i kølvandet på historier om, at Randers FC var tæt på at blive opkøbt af nye ejere.