Søren Larsen på banen

Siger farvel og tak til AGF

Foto: agf.dk

AGF har i den grad manglet en angriber med mål i støvlerne her i foråret, hvor det kun er blevet til to scoringer i holdets ni seneste kampe.

Desværre for klubben kan den tidligere AGF'er, Søren Larsen, ikke bidrage med mål, når han kommer banen søndag i forbindelse med kampen mod Sønderjyske på NRGi Park i Aarhus.

Den lange angriber med 20 landskampe på CV'et måtte i opstarten til forårssæsonen indstille sin karriere på grund af en knæskade.

Derfor skal han en tur på banen, så han kan sige farvel til de mange AGF-fans, som også får mulighed for at hylde ham.

Søren Larsen kom til AGF i sommeren 2011 og nåede at spille 68 kampe og score 24 mål. Inden da repræsenterede han franske Toulouse FC, hvorfra han undervejs var udlejet til Duisburg i Tyskland og Feyenoord i Holland. Inden han kom til fransk fodbold, spillede Søren Larsen tre sæsoner for Schalke 04 i fra Tyskland.

Et kvarter før kampstart vil Søren Larsen komme på banen for at overrakt blomster af sportschef Brian Steen Nielsen og en repræsentant fra fanklubben som tak for indsatsen i den hvide trøje.

Kampen mellem AGF og Sønderjyske spilles søndag klokken 17.00, og her er AGF pisket til en sejr, hvis holdet fortsat skal have mulighed for at overleve i Superligaen. Der er gratis entré til kampen.