Søn siger farvel til knivdræbt

Skriver afskedshilsen på Facebook

Natten til søndag blev 53-årige Susanne Foss Kristoffersen dræbt med adskillige knivstik i sin lejlighed i Solbjerg. I går har hendes 22-årige søn erkendt sig skyldig i drabet.

Kvindens yngste søn, en 19-årig ung mand, mindes nu moderen med en afskedshilsen på Facebook. Det skriver Århus Stiftstidende.

- Til min elskede og savnede mor; havde aldrig nogensinde i mit værste mareridt forestillet mig at noget så grimt kunne ske for en kvinde som dig! Du har altid haft troen, håbet og styrken i behold, men nogle gange sker der uforklarlige ting hvilket kan ændre det hele på mindre end et split sekund, for der skal ofte kun forkert lidt til og så kan det hele vende, skriver han og fortsætter:

- Jeg vil aldrig nogensinde glemme hvor kærligt et menneske du var og derfor bryder det også mit hjerte hver gang jeg tænker på hvor udsat du har været, hvilket man ikke kan byde NOGET som helst menneske, det er så forfærdeligt at have set dig kæmpe så meget for det du elsker og holder af, for derefter at stå forsvarsløs og magtesløs uden at ane hvad der ville ske... Håber du har det fantastisk der hvor du er nu og at du møder alle vore andre savnede og elskede familiemedlemmer! Fly and rest in peace mom, you'll always be in everyones hearts! family!, skriver han.

Den 22-årige søn, der har erkendt sig skyldig i drabet, er blevet varetægtsfængslet i fire uger på Retspsykiatrisk Afdeling i Risskov.