Søger pølsemænd

70'ernes fastfood i Den Gamle By

Måske går du rundt med en drøm om at blive pølsemand. Den drøm kan nu gå i opfyldelse. Den Gamle By i Aarhus søger nemlig frivillige til at lange pølser over disken i en pølsevogn fra 1970'erne.

Arbejdet består i at sælge pølser, hotdogs og drikkevarer, samtidig med, at skal formidle pølsevognens kultur- og madhistorie.

- Pølsevognen var meget udbredt i 1970'erne. Det var den form for fastfood man havde. Hvis danskerne skulle have et hurtigt måltid, så besøgte man pølsevognen, siger Trine Elkjær, der er publikumschef i Den Gamle By, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I jobopslaget på Den Gamle Bys hjemmeside står der, at du skal være interesseret i historie, og være serviceminded og udadvendt. Arbejdet er ulønnet, men du skal kunne arbejde 5-6 timer mindst en gang om ugen.

Pølsevognen, som Den Gamle By har fået af Steff-Houlberg, åbner den 20. juni og kommer til at holde til på Telefontorvet i den moderne bydel af Den Gamle By sommeren over.

Er du interesseret i at være frivillig i pølsevognen, kan du kontakte publikumschef Trine Elkjær på mail: tle@dengamleby.dk eller på telefon: 86123188.