Skuffet HIC-lejr efter nederlag til Bakken: Vi var elendige

Horsens ICs anfører lagde ikke fingre imellem, da han skulle beskrive sit holds indsats mod bjørnene søndag

00:48

Søndag eftermiddag fandt Bakken Bears storspillet frem i det østjyske topbrag mod Horsens IC. Hele 80-53 vandt bjørnene, og det skabte af gode grunde bekymring i den modsatte lejr.

- Vi ramte overhovedet ikke dagen og var elendige. Det var en mager indsats fra start til slut for hele holdet i dag, sagde Horsens’ Christian Lindberg efter nederlaget til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Bjørnene revancherer sig med storsejr over topholdet

De gulblusede spillere fra Horsens havde ellers muligheden for nærmest endegyldigt at sikre sig førstepladsen i Basketligaen, men sådan skulle det ikke gå.

- Det er mega ærgerligt. Vi havde håbet på at vinde kampen og stå godt til slutspillet. Nu gælder det om at slutte ordentlig af, lød det Christian Lindberg.

Holdt tempoet oppe
Med sejren til Bakken Bears har aarhusianerne nu chancen for at fravriste mestrene deres topplacering, og det glæder naturligvis bjørnenes mest kendte profil, Chris Christoffersen.

- I dag holder vi tempoet oppe – det gjorde vi ikke sidst mod Horsens (i torsdags vandt Horsens over Bakken, red.). Det er en af grundene til, at de ikke rammer så meget udefra, forklarede Chris Christoffersen.

Bakken Bears-Horsens IC 80-53 (49-33)

Bakken Bears: Devaughn Akoon-Purcell 21 point.
Horsens IC: Gabriel Iffe Lundberg 15 point.

Hvis Bakken slutter stærkt af og vinder de resterende kampe er førstepladsen mulig, men der venter et hårdt slutprogram blandt andet med to dueller mod Næstved.

- Vi tager én kamp ad gangen, men tror selvfølgelig på førstepladsen. Det gør vi altid, sagde Chris Christoffersen.

Du kan se interview med Christian Lindberg øverst på siden.     

00:43

Se hvad Big Chris sagde efter opgøret her. 

Luk video