Silkeborg-Voel henter profil hos østjyske rivaler

24-årige Camilla Fangel skifter fra den nye sæson SK Aarhus ud med Silkeborg-Voel

Foto: Axel Schütt - Scanpix

Foto: Ole Nielsen - Scanpix

Foto: Ole Nielsen - Scanpix

1 af 3

Håndboldligaholdet fra Silkeborg-Voel henter fra den kommende sæson forstærkning til stregpositionen i form af den 24-årige Camilla Fangel, der på nuværende tidspunkt spiller for SK Aarhus. Det har Silkeborg-klubben netop offentliggjort.

- Silkeborg-Voel har nogle gode, seriøst ambitioner, som jeg glæder mig til at være med til at indfri. Jeg synes generelt, at der er et højt niveau på holdet, hvilket man senest viste mod Randers, lyder begrundelsen for skiftet fra den unge stregspiller.

Læs også Silkeborg-Voel slog Randers HK i målfest

Forholdet til træneren Jakob Andreasen og en tidligere holdkammerat på stregpladsen i form af Rikke Iversen har også haft stor betydning.

Det har vægtet tungt for mig, at Jakob og jeg er enige om, hvordan han skal bruge mig for at gøre mig endnu bedre, og så glæder jeg mig til at danne makkerskab med Rikke Iversen igen. Vi har spillet sammen tidligere og er rigtig gode veninder. Hun er også en spiller, der vil give mig god konkurrence, hvilket kun er sundt og som jeg er sikker på vil være med til at hæve vores begges niveau, siger Camilla Fangel.

Læs også Håndbold: Østjyske kvinder tabte i ligaen

Silkeborg-Voel træneren glæder sig over nyerhvervelsen.

- Jeg er rigtig glad for, at vi er blevet enige med Camilla Fangel om en aftale fra næste sæson. Hun er en spiller, vi har snakket med i mange år og mange gange, så det var med at slå til nu, hvor muligheden bød sig for at få hende til, siger Jakob Andreasen.

Som et led i sit klubskifte flytter Camilla Fangel også til Silkeborg for at blive fuldt integreret i livet både i og omkring klubben.