Silkeborg har stadig store planer

Selv om oprykningen glippede, har SIF stadig store ambitioner. Et nyt investeringsprojekt skal føre klubben tilbage i toppen.

Silkeborg har i denne sæson skuffet fælt ved ikke at opfylde klubbens målsætning om at rykke op i SAS Ligaen. Trods et stort spillerbudget, viste både Vejle og Sønderjyske sig at være for
stærke konkurrenter.

Men en ny plan, der involverer et større ejendomskompleks kaldet Papirfabrikken, skal Silkeborg igen tage et skridt i den rigtige retning.

- Under slagordet "Invester i en god bid af Silkeborg" giver vi alle interesserede chancen for at blive en del af to af byens største flagskibe - Papirfabrikken og Silkeborg IF, siger adm.
direktør i Silkeborg IF Invest A/S, Kent Madsen, i en pressemeddelelse.

Investeringen skal tilføre ny nødvendig kapital i det projekt, som ledelsen samtidig vil sætte gang i, og som også omfatter fodboldklubben Silkeborg IF. Planerne indeholder nemlig også et
nyt stadion med plads til 12.000 tilskuere, en multihal med plads til 4.000 tilskuere og øvrige erhvervsbyggerier på i alt ca. 10.000 kvadratmeter. Det er selskabets holdning, at bedre
rammer for udøvelsen af eliteidræt i Silkeborg er et af midlerne til at holde klubben på landkortet og i toppen af dansk fodbold.

Klubbens mål er via professionel talentudvikling og ambitiøse spillerindkøb at kæmpe sig tilbage blandt de fem bedste og mest økonomisk solide klubber i Danmark.

- Vi har forhåndstegninger for et betydeligt beløb allerede, men der er selvfølgelig fortsat plads til, at alle interesserede - høj som lav - på denne måde kan investere i en god bid af Silkeborg. Vi lægger vægt bag vores ord om, at vi kan og vil komme tilbage til toppen af dansk fodbold - og med et fundament et perspektivrigt ejendomskompleks som Papirfabrikken giver vi samtidig mulighed for, at folk både med hjernen og hjertet kan være med, siger Kent Madsen.

auh

playNy covid-bemanding betyder aflyste operationer

COVID-19 corona test forum horsens

Se tallene: Så mange nye er smittede i din kommune

AUH Danmarks bedste

play Universitetshospital opgraderer: Fast bemanding til covid-patienter

Coronatest Region Midt 20.08.2020

Corona-opdatering: 1603 nye smittede med coronavirus

efterlysning_roveri_randers (1)

15-årig overfaldet: Nu efterlyser politiet mistænkt for røveri

Retten i Aarhus

26-årig fængslet for overfald på svenskere foran legeland