Silkeborg griner og græder efter uafgjort

Silkeborg havde chancer til at vinde over Brøndby, men udlignede sent og må være tilfreds med ét point, mener Silkeborg-lejren efter 2-2-kampen

Silkeborg havde en række store chancer i kampen mod Brøndby, men efter den underholdende forestilling måtte begge hold lade sig nøje med det ene point. Et resultat, som ingen i Silkeborg helt ved, hvordan de skal forholde sig til.

- Umiddelbart siger jeg "æv". Vi kunne godt have vundet, og hvis jeg er skuffet, så er det, fordi jeg så så mange store muligheder i løbet af kampen, siger træner Troels Bech, som samtidig erkender, at man normalt skal være glad for uafgjort, når man er bagud indtil otte minutter før tid.

Også midtbanestyrmand Martin Ørnskov har en blandet smag i munden.

- Vi skal være tilfredse, når vi var bagud så sent i kampen, men på den anden side havde vi store chancer og var også foran undervejs, siger Martin Ørnskov.

Den livlige kamp var et udmærket billede på Silkeborgs ustabile og bølgende efterår, som holdet nu slutter på en ottendeplads. En placering, der alt i alt er tilfredsstillende for træner Bech.

- En ottendeplads oser ikke af sex og succes, men med tanke på, at vi blev spået som nedrykningskandidater og fik en meget dårlig sæsonstart, så er det en meget god mellemregning.

- Som mange andre hold har vi sjældent nået topniveauet, men samtidig haft et fornuftigt bundniveau. Det gør ligaen meget tæt, men har også taget toppen af underholdningen, vurderer Troels Bech.