SIF-træner efter endnu et nederlag: En hæderlig indsats

Peter Sørensen var trods aftenens nederlag til Randers godt tilfreds med flere ting

02:22

Silkeborg IF ligger sidst i landets bedste fodboldrække med kun to point efter syv kampe. Heller ikke fredag aften lykkedes det cheftræner Peter Sørensen og hans mandskab at få en sejr med fra udekampen i Randers, som blev tabt 1-0. Træneren var dog overordnet set tilfreds med mange ting i opgøret.

- I erkendelse af at vi mildt sagt har lukket for mange mål ind på det seneste, var vi i dag lidt mere kompakte fra start og stod dybere. Det slap vi sådan set fint fra, og jeg synes, at det var en hæderlig indsats, sagde Peter Sørensen til tv2oj.dk. kort efter slutfløjtet i Randers.

Læs også Randers holder pause i toppen efter sejr over SIF

De kronjyske værter slog SIF-trænerens mandskab med 1-0 på et mål af unge Mikkel Kallesøe i en situation, hvor tv-billederne efterfølgende har vist, at bolden faktisk var ude bag baglinjen inden scoringen.

- Vi skal lade være med at bringe os i de situationer, hvor sådan noget sker. Jeg tror, at held og uheld går lige op, når sæsonen er ovre, og der er næppe nogen, som bevidst er imod os, lød cheftrænerens kommentar til det afgørende moment.

Derudover var han altså fint tilfreds med især organisationen på holdet.

- Jeg så en bedre kompakthed, og vi var mere solide end tidligere. Det kostede så lidt på det offensive, forklarede Peter Sørensen.

Med nederlaget er der nu fortsat et point op til SønderjyskE på næstsidstepladsen, men sønderjyderne har så også en kamp færre.     

Du kan se hele interviewet med Peter Sørensen i videoen øverst på siden.