SIF-spillere kede af farvel

Christopher Poulsen meget vellidt

Arkivbillede

Spillertruppen i Silkeborg begræder Christopher Poulsens afgang og er samtidig chokeret over, hvad der er sket.

Kendsgerningen, at Christopher Poulsen nu er fortid i Silkeborg IF på grund af forfalskninger af underskifter i forbindelse med en banklån, har ramt som en stor bombe i spillertruppen. Her tager man afstand fra situationen, mens man er ked af det på Christopher Poulsens vegne.

- Det er Christopher, der har lavet en fejl, og som medspiller har jeg kun det at sige, at det er ærgerligt at miste ham. Han var en god spiller, og vi kommer til at mangle ham i dagligdagen med hans fantastiske gode humør. Det er en person, der var meget vellidt i truppen, lyder det fra Kasper Risgård, der fortsætter:

- Jeg håber, at han og familien kommer ovenpå igen. Han vidste jo, at han var vellidt i truppen, men han var presset af en eller anden grund, som ikke var okay. Mere har jeg ikke at sige til det, siger Kasper Risgård.

Silkeborgs rutinerede midtbanespiller Jesper Mikkelsen finder også situationen for trist, mens han mener, at klubben nok skal klare sig.

- Det er en ulykkelig situation for Christopher, det er vel det vigtigste i det. Vi skal nok komme videre sådan rent fodboldmæssig, selvom det har fået nogle store personlige konsekvenser, uden vi dog kender noget rigtigt til det. Men det er klart, det har ikke været sjovt at se en holdkammerat i den situation, siger Jesper Mikkelsen.

- Sportsligt kan vi ikke gøre noget fra eller til. Vi er nødt til at komme videre og se på det, som om det var en spiller, der bare var nødt til at komme videre. Det kunne jo være forårsaget af et salg eller af en skade eller andre omstændigheder. Rent personligt er der selvfølgelig en anden situation, men vi skal nok videre, siger Jesper Mikkelsen.

Christopher Poulsen var havnet i pengenød i et vindmølle-investeringsprojekt, hvor regningerne løb op i 100.000 euro. Her følte hovedpersonen sig nødsaget til at forfalske to underskrifter fra både Silkeborg IF-direktør Kent Madsen og økonomi-direktør Claus Christensen, så han kunne få et lån hjem fra en lokal bank.