SIF skuffede i Nordjylland

Ubesejrede stribe af kampe på syv blev brudt

Her til aften spillede SIF kamp mod Vendsyssel. En kamp, der kunne give SIF et solidt spark i retning af Superligaen. Men sådan skulle det ikke gå i det nordjyske. Vendsyssel vandt aftenens kamp 1-0.

SIF er dog stadig i spidsen og står stadigvæk til en plads i Superligaen. SIF er inden torsdagens hjemmekamp mod Vejle på førstepladsen, to point foran Hobro og fire foran Lyngby.

Efter mandagens nederlag har SIF tabt to gange til nordjyderne, og cheftræner Jesper Sørensen er ærgerlig over nederlaget, som han kalder unødvendigt:

- Kampen bliver på mange måder lige som sidst vi mødte Vendsyssel og vandt 2-0. Vi er blot mere i boldbesiddelse denne gang, og vi kommer også til chancer - bl.a. Emil Scheels skud på stolpen i 1. halvleg. Men vi havde lidt dårlige afslutninger fra kanten af feltet, og der var heller ikke helt den kvalitet i vores indlæg, som vanligt, siger Jesper Sørensen til klubbens hjemmeside.

- De har ikke mange muligheder - situationen ved målet i 2. halvleg var vel deres første forsøg indenfor rammen. Så det var ærgerligt. Der er intet at udsætte på Vendsyssel, de gør det godt og gør det svært for os.