SIF fik tiltrængt sejr

Fik tre vigtige point med hjem fra heden

FC Midtjylland var det bedste hold på banen og havde klart flest målchancer. Alligevel var det Silkeborg IF, der fik sejren, da de to hold søndag eftermiddag mødtes i Herning.

Oven på den seneste tids meldinger om dårlig økonomi på heden kunne midtjyderne ellers løbe på banen med en positiv besked om, at en investorgruppe har sikret driften i en rum tid endnu mod at få pant i transferrettighederne til en række spillere.

Optimismen resulterede også i en scoring få minutter inde i kampen, men FCM-angriberen Tim Janssens mål blev underkendt på grund af offside.

Bech med et vakst chip

I stedet slog gæsterne til, da Jesper Bech med et vakst chip bragte Silkeborg foran 1-0, og ikke ret lang tid efter sendte Dennis Flinta bolden i mål med hovedet og fordoblede føringen.

Så gik Silkeborg til gengæld også helt i stå og overlod fuldstændigt spillet til værterne, der pressede på for en reducering.

Den faldt efter en times spil, da indskiftede Morten "Duncan" Rasmussen med sit første sæsonmål fik liv i de sølle knap 4000 tilskuere på stadion.

Bech lukkede kampen

Men de kom dog hurtigt ned i sæderne igen, da Jesper Bech med sit andet mål lukkede kampen til slutstillingen 3-1 med et fladt skud, som FCM-keeper Jakob Haugaard nok burde have taget.

Sejren var Silkeborgs anden i de tre kampe, hvor Viggo Jensen har ageret trænervikar for den fyrede Keld Bordinggaard.

Resultatet betyder, at fem hold ligger inden for en afstand af blot fire point fra hinanden i bunden af Superligaen.