Serierøver anholdt

36-årig sigtet for at stå bag mindst fire røverier

Foto: Colourbox

En 36-årig mand er nu sigtet for at stå bag flere røverier i Aarhus-området.

Ifølge Østjyllands Politi blev manden anholdt omkring klokken 18 i går aftes af en politiassistent, der havde fri fra arbejde, som tilfældigt opdagede ham foran et supermarked.

Anholdelsen kommer efter, at butikker i Aarhus-området har været plaget af mindst 12 væbnede røverier inden for de seneste par måneder.

Den 36-årige mand er foreløbig sigtet for fire røverier. Røverierne er mod Netto på Finderupvej i Aarhus den 21. august, LokalBrugsen i Aarhus Nord den 23. august, Kiwi i Skødstrup den 13. september og Aldi i Risskov den 14. september.

Politiet har i flere omgange offentliggjort billeder af røveren, hvilket har fået flere borgere til at henvende sig med oplysninger.

DNA fældede formodet røver

Det var dog DNA-spor på noget tøj, som blev fundet i nærheden af Kiwi i Skødstrup, der for alvor ledte politiet på sporet af den 36-årige mand.

- Det var DNA-sporet, der var det afgørende, siger politikommissær Lennart Glerup til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Den 36-årige mand er kendt af politiet i forvejen, og derfor var hans DNA registreret i DNA-registret.

Politiet kan ikke udelukke, at manden kan stå bag flere røverier:

- Vi er fortsat i gang med at efterforske de øvrige 10 lignende røverier, der er blevet begået i Aarhus-området de seneste par måneder, med henblik på at fastlægge om den anholdte også står bag disse røverier, siger politikommissær Lennart Glerup.

Den 36-årige mand har været i politiets søgelys i en uges tid, men først i går lykkedes det politiet at finde frem til ham. Manden har nemlig ingen fast bopæl.

Han er i dag blevet varetægtsfængslet og har erkendt de fire røverier.

Du kan få et overblik over røverierne nedenfor: