Sammy Skytte: Vi lod dem have bolden for meget

Silkeborg måtte nøjes med 1-1 mandag aften

01:15

Silkeborg IF måtte nøjes med det ene point i mandagens kamp mod Sønderjyske. Silkeborg lagde ellers godt ud med et mål tidligt i kampen, de kunne dog ikke holde sønderjyderne fra fadet, og slutresultatet blev derfor uafgjort 1-1

- Det er nogenlunde rimeligt, jeg synes, at vi dominerer mest i første halvleg, og de dominerer så mest i anden halvleg, men jeg er selvfølgelig skuffet over, at vi ikke får de tre point, fordi jeg synes, at vi normalt er rigtig gode på hjemmebane, og jeg synes altid vi har en god chance for at få tre point, siger Silkeborg-spilleren Sammy Skytte.

Læs også Silkeborg må nøjes med et point på trods af god start

 Sønderjyske havde mest boldbesiddelse i kampen, og det peger Sammy Skytte da også på som en af grundene til, at det kun blev til uafgjort for Silkeborg i dag.

- Vi kunne godt have skabt lidt flere chancer i anden halvleg. Det manglede vi lidt, og så synes jeg, at vi lod dem have bolden lidt for meget. Vi var måske lidt for passive, siger Sammy Skytte

Med det uafgjorte resultat indtager Silkeborg en 11. plads i Superligaen. Næste runde skal silkeborgenserne en tur til Lyngby, hvor ligaens nummer fem venter.

En spiller er tidligere flygtet fra anførerbindet for at slippe for bøde, og så er der kæmpestraf for at tisse i badet i Silkeborg IF. Se mere til Silkeborg IF's bødekasse i videoen herunder:

02:36 Luk video