Sættes i stand for millioner

Idrætshaller får en ansigtsløftning

Brugerne af ikke færre end 11 aarhusianske idrætshaller kan se frem til at få forbedret deres forhold, når de dyrker sport.

De 11 selvejende idrætshaller har netop fået bevilget tilskud fra Aarhus Kommunes Genopretningspulje til forskellige renoveringsopgaver.

I alt har hallerne fået bevilget 1,9 mio. inkl. moms. Da det samtidig er et krav, at idrætshallerne selv betaler mindst 50 procent af udgifterne, bliver hallerne tilsammen sat i stand for mindst 3,8 mio. kr.

Ridesportscentret Vilhelmsborg får nu mulighed for at få udskiftet et tag og renoveret en barriere omkring ridebanen. Skovbakken Tennis & Squash skal have udskiftet gulvbelægningen i hallen, og i Vejlby-Risskov Halleni den nordlige del af byen skal lysarmaturer, lofter, vinduer og døre udskiftes flere steder.

- Jeg er glad for, at vi nu med midlerne fra Genopretningspuljen får igangsat de meget vigtige renoveringer i byens selvejende idrætshaller. Med Genopretningspuljens 50/50-finansiering bevarer vi det selvejende initiativ og samtidig får vi meget meget mere ud af de kommunale kroner, vi giver til projekterne, siger kulturrådmand Marc Perera Christensen (K) til kommunens hjemmeside.