Sæsonen er slut for Retov

AC Horsens må undvære Martin Retov

Foto: badenfoto.dk

Det bliver uden Martin Retov, at AC Horsens skal jagte en oprykning til Superligaen.

Midtbanespilleren har pådraget sig en bruskskade på den ene lårbensknogle, og dommen lyder på seks måneders pause, hvorfor han formentlig har spillet sin sidste kamp i denne sæson.

- Jeg må indrømme, at jeg var lidt rystet, da jeg fik resultatet af scanningen, for vi havde en mistanke om, at det kunne være en meniskskade, der ville holde mig uge i tre-fire uger, siger Martin Retov til klubbens hjemmeside.

Han fortsætter:

- Nu er jeg nødt til at se det hele i et lidt større billede med min alder og muligheden for at nå tilbage, så jeg gør mig nogle tanker om fremtiden. I første omgang er sæsonen slut, for jeg når måske tilbage til april, hvor jeg så skal arbejde på at komme i topform, og så er der pludselig ikke så lang tid tilbage af sæsonen.

SE: Horsens vinder lokalopgør

Midtbanespilleren ved ikke præcist, hvordan skaden er opstået.

- Vi undrer os over, at jeg ikke kan fortælle, hvordan det er sket, og jeg kan ikke sige, at det var til en specifik træning eller i den eller den kamp. Jeg har ikke mærket noget synderligt, og jeg har ikke haft ondt, men jeg begyndte at få væske i knæet. Det har jeg prøvet hundrede gange, og jeg holdt derfor pause i en dag eller to, men så hævede det op igen efter de efterfølgende træningspas, og derfor valgte vi en scanning, siger Martin Retov.

Martin Retov har spillet for AC Horsens siden 2010. Derudover har han også repræsenteret Brøndby IF og Køge og tyske Hansa Rostock.