Sæson for glemte sager: Rollator og krykker på hittegodskontor

Det bugner med glemte sager hos Aarhus Sporvejs hittegodskontor, og især i juletiden bliver der fyldt godt op på lageret

01:42

Der befinder sig lige nu lidt af hvert på hittegodskontoret hos Aarhus Sporveje. Se mere om det i videoen herover.

Halsterklæder, huer og vanter, rygsække, tasker, poser og sågar rollatorer og krykker. Ja, det er blot nogle af de ting, som folk har glemt i de aarhusianske busser, og så som er endt hos Aarhus Sporvejes hittegodskontor i Hasselager syd for byen.

Inden så længe begynder julepakkerne at dukke op, og så giver julefrokosterne også nogle flere øl og poser med skiftetøj.

Bjarne Larsen, Aarhus Sporveje

Lige i øjeblikket kommer der ekstra mange ting ind, som folk har glemt – formentlig grundet julegave-shopping og våde julefrokoster.

- Inden så længe begynder julepakkerne at dukke op, og så giver julefrokosterne også nogle flere øl og poser med skiftetøj, fortæller HR- og kvalitetschef hos Busselskabet Aarhus Sporveje, Bjarne Larsen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Bjarne Larsen har set lidt af hvert på Aarhus Sporvejes hittegodskontor. 

Også mere kuriøse ting som en madras, et slags board og Playmobil legetøj i en stor æske er lige nu at finde på hittegodskontoret. Tidligere har firmaet også set glemte rollatorer og krykker.

Store sportstasker og net med bolde

- Der sker åbenbart en helbredelse i processen, griner Bjarne Larsen, der især undrer sig over, hvor store ting folk kan glemme.

- Vi har også set meget store sportstasker og et net med bolde, fortæller han.

Læs også Beboer glemte bøffer på panden: Brandfolk sparkede døren ind

Hvis du skulle være så uheldig at glemme noget i bussen, så ligger hittegodskontoret hos busselskabet altså i Hasselager.

- Inden du kommer, kan du ringe på tlf. 72409909 på hverdage mellem kl. 9-14 og få en fornemmelse af, om det, du har glemt, er her, forklarer Bjarne Larsen.

Hittegodskontoret hos Aarhus Sporveje ligger på Jegstrupvej 5 i Hasselager syd for Aarhus.