Sådan kommer du billigt OL

Østjyder kan komme billigt til OL i sidste øjeblik

Går du og drømmer om at opleve OL i London på allernærmeste hold, så er det her fire dage inden Åbningsceremonien finder sted på lørdag stadigvæk muligt at komme til London, uden at du behøver at blive ruineret.    

Ryan Air sælger lige nu billetter fra Tirstrup Lufthavn helt ned til 176,55 kroner hvis du f.eks. rejser lørdag d. 4. august og hjem igen fra Stansted Airport tirsdag d. 14. august ligeledes til 176,55 kroner. Inklusiv diverse afgifter og gebyrer koster en returbillet lidt over 700 kroner, hvis du rejser disse dage.

På booking.com er det muligt at finde et hotelværelse forholdsvis tæt på Londons centrum til en pris på mellem 4000-4500 kroner for en uge, og kan du nøjes med at bo på et vandrehjem og længere væk fra centrum, er prisen endnu lavere.

Når du så i sidste øjeblik har forvildet dig til verdens største sportsbegivenhed, er det selvfølgeligt oplagt at komme ind og se nogle af de mange OL-deltagere i aktion.

Selv dét er også muligt her i sidste øjeblik. På legenes officielle hjemmeside www.tickets.london2012.com kan du løbende se hvilke konkurrencer, der er ledige billetter til. Eksempelvis er det muligt i dag tirsdag at købe billetter til basketball, beach volleyball, sejling og brydning.

Så vil du ikke nøjes med at følge OL hjemme foran tv'et, kan du altså her i sidste øjeblik forholds billigt komme til London og opleve legene på tætteste hold.