Så er der lokalbrag

Mandag aften mødes Randers FC og AGF i sæsonens første østjyske lokalopgør i Superligaen.

Det er to hold, der fik to meget forskellige begyndelser på Superligasæsonen 2009-2010, som i aften tørner sammen på Essex Park Randers.

Aftenens hjemmehold Randers FC måtte noget overraskende se sig slået 1-0, da de mødte SønderjyskE på udebane i sæsonpremieren.

AGF indledte til gengæld sæsonen med et brag, da Peter Graulund efter bare 14 sekunder bragte århusianerne foran 1-0 mod AaB. En stilling, som skulle vise sig at blive slutresultatet.

På trods af de forskellige udgangspunkter er der optimisme at spore i Randers-lejren.

- Vi plejer at have et godt tag på AGF, og hvis vi er klar på dagen, er jeg sikker på, vi nok skal fortsætte den gode statistik, siger Randers FCs midtbanespiller Kenneth Møller Pedersen til Randers Amtsavis.

Hos AGF drømmer angriberen Nando Rafael om for alvor at få gang i målscoringen mod Randers FC. Siden sin debut i august sidste år er det kun lykkes den angolesisk fødte tysker at score fem gange.

- Selvfølgelig har jeg også ambitioner om at score mål, mange mål, men nu er jeg endelig frisk fra sæsonstart, så jeg ser denne sæson som min rigtige start i AGF. Kunne jeg få samme start som Peter (Graulund, red.) fik mod AaB, så vil jeg være lykkelig, siger Nando Rafael til Århus Stiftstidende.

Kampen spilles på Essex Park Randers og begynder klokken 19.00.