Røveri var planlagt

Røvere overraskede vagt og butiksejer

Foto: Google Maps

Røveriet mod en 42-årig mand, der sammen med en sikkerhedsvagt forsøgte at deponere dagens omsætning, var tilsyneladende planlagt.

Omkring klokken 22 onsdag aften skal en 42-årig butiksejer ned i bankboksen på Sønder Allé i Aarhus, hvor han skal sætte dagens omsætning ind. Han bliver ledsaget af en sikkerhedsvagt, der holder øje med, at manden sikkert kan deponere sine penge i bankboksen.

- Pludselig kommer der en scooter med to mænd kørende direkte hen imod den 42-årig mand. Sikkerhedsvagten forsøger at få manden i sikkerhed, men gerningsmændene slår den 42-årige butiksejer med et koben og stikker af med pengene, fortæller politikommissær hos Østjyllands Politi, Mogens Brøndum.

Planlagt røveri

Østjyllands Politi oplyser, at øjenvidner så scooteren med de to gerningsmænd køre om bag musikhuset og ned langs Skovgaardsgade.

- Vi betragter det her røveri som groft, og vi har mistanke om, at røverne har haft god viden om, hvor og hvornår manden sætter penge ind i banken, siger Mogens Brøndum.

Røverne stak af med et rigtigt stort kontantbeløb og også et stort beløb i checks. Hvor meget kan politiet ikke oplyse.

Offeret slap uskadt

Den 42-årige butiksejer blev slået med et koben, men der skete ham ikke noget alvorligt. Han var da i stand til at beskrive de to gerningsmænd.

Den ene mand var cirka 180-190 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført mørkt tøj og havde et klæde for munden og næsen samt en hætte over hovedet.

Den anden gerningsmand var også iført mørkt tøj og havde hætte over hovedet og et klæde for munden.

Der er ingen oplysninger om deres alder.

Østjyllands Politi modtager henvendelser om røveriet på 114.