Retov stopper i AC Horsens

AC Horsens mister en af deres mest rutinerede spillere

Efter fem år har fodboldspilleren Martin Retov nu valgt at forlade sin post i AC Horsens.

Det sker ifølge klubbens hjemmeside efter en gensidig aftale om at bryde kontrakten.

Martin Retov havde ellers kontrakt i Horsens frem til sommeren 2016, men har nu fået barberet et år af tiden, så han med øjeblikkelig virkning kan trække sig og nu kalde sig tidligere AC Horsens-spiller.

Hovedpersonen selv kommenterer ikke baggrunden for stoppet, men takker i stedet fansene og klubbene for 'fem fantastiske år'.

Han fortæller, at han kun har gode minder at tage med sig fra tiden i klubben:

- Et særlig tak skal lyde til Jesper Hansen og Johnny Mølby for deres visioner, da de hentede mig hjem fra Hansa Rostock, Tyskland og til alle mine holdkammerater gennem årene og måden min familie og jeg selv er blevet behandlet på, siger Martin Retov.

- Jeg vil følge klubben så meget jeg kan på stadion i fremtiden, og ønsker alle held og lykke.

Ambassadør for klubben

Også fra AC Horsens' side lyder der også kun rosende ord om den tidligere Horsens-anfører og forsvarsgeneral:

- Martin Retov har været en fantastisk fodboldspiller og en flot ambassadør for AC Horsens, hvor han bl.a. var en stor bidragsyder til klubbens bedste resultater i nyere tid med en 4. plads i superligaen, deltagelse i Pokalfinalen samt Europa League, siger direktør Kristian Nielsen, som lover, at fansene får mulighed for at tage afsked med Martin Retov i den førstkommende hjemmebanekamp.

Cheftræner Bo Henriksen er også glad for at have fået lov til at arbejde med en 'kapacitet' som Retov:

- Jeg er ikke et sekund i tvivl om at Martin Retov kommer til at fortsætte sit arbejde i fodboldverdenen, da han rent fodboldfagligt har nogle fremragende kompetencer.

Martin Retov har tidligere spillet i Hansa Rostock, Brøndby og Køge.