Randers-træner efter nederlag: Skuffelse!

Den stod nærmest ud af omklædningsrummet som en tæt tåge efter kampen. Ud af tågen kom tavse ansigter med tomme blikke

03:56

- Skuffelse!

Det ord kan sammenfatte alle reaktionerne i Randers-lejren efter søndagens skuffende 0-1-nederlag i Haderslev til SønderjyskE.

Niende kamp i træk uden sejr, ottende nederlag, kun to scorede mål i den periode. Den statistik kan Randers FC efterhånden udenad, for de er blevet forholdt den uge efter uge.

Og søndag mærkede de så konsekvensen, da SønderjyskE vandt 1-0 og dermed sendte Randers ned i de to puljer, der skal kæmpe om at undgå nedrykning.

Tager det fulde ansvar

- Jeg tager selvfølgelig det fulde ansvar. Det har jeg sagt til spillerne inde i omklædningsrummet, lød det efter kampen fra træner Oláfur Kristjánsson. 

- Jeg har aldrig oplevet sådan en stime, hvor du faktisk spiller fornuftigt og, selvom du ikke kan bruge det til noget, får de chancer du skal bruge for at vinde kampene. Men det lyder bare så hult at stå og snakke om, at vi spiller godt nok, for det kan du ikke bruge til en skid, var den klare melding fra træneren. 

- Det har været sindssygt frustrerende! Vi har jo skiftes til at brænde på de chancer, så det er bare ikke godt nok. Jeg er ved at være lidt træt af at sige, at vi brænder chancer og havde fortjent bedre, for lige nu fortjener vi bare ikke bedre. Længere er den ikke, lød det fra Kasper Fisker.

01:08

VIDEO: Det har været sindssygt frustrerende, sagde Randers FC's Kasper Fisker efter kampen i Haderslev. Se et interview med ham her.

Luk video

- Det er skuffelse, skuffelse og skuffelse. Og så lidt mere skuffelse. Vi havde det ene ben i top 6-slutspillet, og den matchbold vi havde, den missede vi i de seneste otte-ni kampe, var dommen fra direktør Michael Gravgaard efter kampen.

- Det er ikke for at lave en fralægger, men det er altså ikke kun den administrerende direktør, der har noget at skulle have sagt i forhold til den sportslige sektor i Randers FC. Det er også et bestyrelsesanlæggende. Men nu har klubben jo aldrig været kendt for at handle i affekt, panik eller dyb skuffelse, og det kunne jeg ikke forestille mig, man kommer til denne her gang.

- Lige nu må fokus for os være at komme tilbage på banen i forhold til en sejr. Hold kæft, hvor vi trænger til en sejr! 

01:29

VIDEO: Det er skuffelse, skuffelse og skuffelse. Sådan lød konklusionen fra Randers FC-direktør Michael Gravgaard efter grundspillets sidste kamp. Se et interview med ham her.

Luk video