Randers spillede uafgjort i Farum

Endnu en kamp uden vinder

Med 2-2 spillede FC Nordsjælland og Randers endnu en gang en kamp, der endte uden en vinder.

Lørdagens Superligakamp mellem FC Nordsjælland og Randers endte 2-2, efter at værternes anfører, Nicolai Stokholm, stod for en sen udligning på straffespark.

Randers gav bolden op, spillede den ud på højre fløj og lagde et indlæg, der løb forbi alle FCN-spillere og under foden på Jores Okore. Og så kom venstrekanten Alexander Fischer foran den norske Superliga-debutant og 33 års fødselar Ragnvald Soma, der afløste karantæneramte Ivan Runje - 0-1.

22 sekunder var der spillet, og Randers FC var i front.

Men kun i præcis tre minutter, for dér svarede mestrene igen med en flot solopræstation af Søren Christensen. Han sled sig fri af tre mand og bankede læderet over i det lange hjørne forbi målmand David Ousted.

Så var den kamp ligesom i gang. Særligt for hjemmeholdet. Mindre end fire minutter efter havde Morten Nordstrand et forsøg meget tæt forbi stolpen, og Mikkel Beckmann tilsvarende efter 19 minutter.

Markerede sig med skud udefra

Mens Nordsjællands offensive spil flød fint, må man sige, at defensiven sejlede.

Randers markerede sig særligt med skud udefra og efter omstillinger. Især når camerounske Pierre Boya forsøgte sig, når Jonas Kamper skød udefra, og topscorer Ronnie Schwartz udfordrede temmelig svage Soma.

Netop Schwartz markerede sig med sin syvende sæsonscoring, da hans skud ramte Okore på hælen og dykkede over en flyvende Jesper Hansen i Farum-målet til 2-1.

Til sidst skulle der et straffe til, som Johnny Thomsen begik på indskiftede Joshua John efter 80 minutter, og som Nicolai Stokholm udnyttede sikkert til 2-2.

Mestrenes dårlige udnyttelse af chancer og spilovertag blev straffet af Randers' store pres på hjemmeholdets boldholder og naturlige overlegenhed i kropsstyrke. Selv Jores Okore var i menneskehænder i den direkte match mod Boya.

Randers har stadig aldrig vundet i Farum, hvor fire af de seneste fem indbyrdes kampe er endt uafgjort.

Denne gang i overværelse af 5.331 tilskuere.