Randers sælger topscorer Ishak til Tyskland

Randers FC-topscorer Mikael Ishak er blevet solgt til 1. FC Nürnberg

Foto: Per Kjærbye - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 2

Det bliver en anden end Mikael Ishak, der skal lave målene for Randers FC i forårssæsonen.

Kronjyderne har nemlig solgt topscoreren til 1. FC Nürnberg fra den næstbedste tyske række, skriver Randers FC i en pressemeddelelse. 

Læs også Quiz: Hvor godt kender Randers FC's superduo hinanden?

- Det er selvfølgelig aldrig optimalt at sælge sin topscorer midt i en sæson, men vi føler, at vi har flere gode angribere i truppen, der kan dække ind for ham. Det har også været et ønske fra hans side at komme videre, og da vi føler, at han har været en fantastisk ambassadør for klubben i de seneste år, så har vi selvfølgelig også lyttet til det. Han har været en rigtig succeshistorie i Randers FC, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke fremover, siger Randers FC-direktør Michael Gravgaard i pressemeddelelsen.

Mikael Ishak nåede 2,5 sæsoner i klubben, hvor han med tiden udviklede sig til en stor profil. 

Læs også Randers-sportschef: Kun hvis nogen forlader os at vi handler

- Jeg har virkelig været glad for at have været i Randers FC, hvor jeg har følt mig hjemme og har kunnet udvikle mig. Det har været et fantastisk sted for mig at være, men jeg har jo hele tiden haft ambitioner om at komme videre og prøve mig af et andet sted, og nu kom der så en rigtig god mulighed, Men tiden i Randers vil jeg aldrig glemme, og jeg vil fortsat følge med i, hvordan det går holdet, lyder det fra Mikael Ishak.

Direktør Michael Gravgaard luftede allerede i går på sin Twitter-profil, at der var et salg på vej. Se selv herunder.