Randers og AGF lever i pokalen: I dag trækkes der lod til kvartfinalerne

Fredag klokken 12.00 afgøres det, hvem AGF og Randers FC skal møde i pokalturneringens kvartfinale

Foto: Henning Bagger - Scanpix / Claus Fisker - Scanpix

OPDATERET: Lodtrækningen er nu afviklet. Du kan læse mere om, hvem Randers og AGF skal møde i pokalen her
____

AGF og Randers FC er de eneste to østjyske hold tilbage i DBU-pokalen, efter at Kjellerup IF, Silkeborg IF, og AC Horsens alle røg ud i 1/8-finalen.

Klokken 12.00 i dag trækkes der lod til kvartfinalen, og de to østjyske klubber vil kigge med spændte øjne på, hvem der trækkes op ad bowlen som modstander. 

AGF’s vej mod kvartfinalerne har indtil videre bragt dem forbi Aalborg Freja, hvor de vandt 5-0. Derefter kom turen til Holbæk, som blev slået 3-1, inden det i onsdags var AC Horsens, der stod for tur. Aarhusianerne med de stolte pokaltraditioner kunne med en 3-1 sejr booke deres billet til kvartfinalen.

Randers FC skulle i deres første kamp op imod Lystrup IF, som de slog sikkert 6-2 på Lystrup Idrætspark. HIK var næste modstander og kampen, der blev spillet på Gentofte Stadion, vandt kronjyderne med 3-1. I onsdags skulle Randers møde Superliga-konkurrenterne fra Sønderjyske på BioNutria Park, og her blev det til en 1-0 sejr for Randers. 

Randers og AGF mødtes i et dramatisk opgør på BioNutria Park i Superligaen. Nu kan de to hold trække hinanden i pokalen Foto: Bo Amstrup - Scanpix

For AGF og Randers FC er de mulige modstander Vendsyssel FF, FC Midtjylland, FCK, Næstved, AaB og Brøndby.

Det giver muligheden for mange spændende opgør i kvartfinalen. AGF og Randers kan blandt andet få pokalrevanche mod FCK, som slog dem sidste år i henholdsvis finalen og kvartfinalen. 

De to østjyske mandskaber kan selvfølgelig også trække hinanden i kvartfinalen. Det vil uden tvivl blive set som et interessant møde af fans både i Randers og Aarhus, som stadig kigger ondt til hinanden efter det dramatiske lokalopgør på BioNutria Park for under to uger siden.

Du kan på tv2oj.dk umiddelbart efter lodtrækningen se, hvem AGF og Randers FC har trukket. 

Randers FC's midtbanespiller Nicolai Poulsen vil gerne møde AGF i kvartfinalen:

02:39 Luk video