Randers hjulpet i gang i forløsende sejr

Efter et kvart år uden sejr fik Randers FC omsider tre point, da Silkeborg blev slået med 4-0 i Superligaen

Randers FC fik holdets første sejr i Superligaen i tre måneder, da træner Ove Christensens mandskab søndag slog Silkeborg med 4-0 på hjemmebane.

Målscoringen kom ikke i gang før begyndelsen af anden halvleg, hvor Christopher Poulsen først scorede et selvmål, inden Jonas Kamper kort efter øgede til 2-0.

I overtiden cementerede Ousmane Sarr sejren med to scoringer.Den forløsende sejr til Randers - der ikke har vundet siden femte spillerunde, hvor holdet slog Lyngby med 2-1 - var fuldt fortjent.

Silkeborg sjældent farlige

Mens gæsterne fra Silkeborg var gode med bolden, så blev det sjældent farligt, når de nærmere sig hjemmeholdets mål. Værterne kom til de største muligheder, og især Søren Berg skabte en del uro oppe foran.

Det var også Berg, der fik skabt pladsen til Jonas Kampers første scoring siden sommerskiftet til Randers, da den tidligere Brøndby-spiller slap igennem og fra en skarp vinkel kunne sende bolden i mål til 2-0.

Inden da havde Silkeborgs Christopher Poulsen hamret en tværpasning i eget net.

Tæt på en reducering

Silkeborg forsøgte at kæmpe sig tilbage, og forsvarsspilleren Jim Larsen var tæt på en reducering på et hovedstød, men bolden gik forbi mål.

I stedet endte det med en lidt misvisende storsejr, da hjemmeholdets indskifter Ousmane Sarr i overtiden bankede bolden i mål to gange.

Randers FC rykker med sejren op over nedrykningsstregen.

Randers FC-Silkeborg 4-0 (0-0)

1-0 Christopher Poulsen (48. minut/selvmål)
2-0 Jonas Kamper (52. minut)
3-0 Ousmane Sarr (90. minut)
4-0 Ousmane Sarr (90. minut)

Tilskuere: 4.456