Randers henter angriber i USA

Se ny Randers FC-spiller score hattrick

Foto: Randers FC

Randers FC er den klub, der har rørt mest på sig i optakten til den kommende superligasæson. Det skete med fyringen af træner Michael Hemmingsen, som ellers har været med til at føre Randers op i Superligaen.

I stedet er den tidligere Randers-træner Colin Todd blevet midlertidigt hevet ind som ny træner. På transfermarkedet er det til gengæld gået mere stille for sig.

Men fredag aften forstærkede kronjyderne sig med den amerikanske angriber Charlie Davies, som er hentet til klubben på en to-årig kontrakt fra franske Sochaux.

Tilfreds med aftalen

Klubdirektør Jacob Nielsen, som har jagtet en ny angriber et stykke tid, er godt tilfreds med aftalen.

- Charlie Davies er en angriber med hurtighed, der har prøvet meget i sin karriere, og jeg er sikker på, at han vil passe ind i vores nuværende team af angribere.

- Jeg ser det også som en fordel, at han qua sit ophold i Hammarby, hvor han fik sit store gennembrud, kender til den skandinaviske mentalitet, siger Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

- Tiden i Sochaux blev lidt af et tilbageslag for ham på grund af et alvorligt biluheld, men da han i sidste sæson blev udlejet til DC United, viste han med sine mange mål, at han er kommet sig, fortæller Randers-direktøren.

Nedenfor kan du se et tv-klip, hvor Charlie Davies scorer hattrick for sin tidligere klub, DC United, i USA: