Randers FC manglede skarpheden

Kronjyderne styrede begivenhederne, da de på hjemmebane tog imod Sønderjyske. Men ind ville bolden ikke.

Lørdag aften kulminerede den årlige byfest, Randers Ugen, traditionen tro med en stor folkefest ved byens havn.

Knap så festligt var det dagen efter, da Randers FC inviterede kronjyderne indenfor til superligafodbold på Essex Park Randers.

I dele af kampen mod gæsterne fra Sønderjyske spillede hjemmeholdet såmænd udmærket fodbold, men kronjyderne formåede aldrig at omsætte overvægten i spil og chancer til mål.

Dermed sluttede opgøret mod et godt organiseret sønderjysk mandskab uafgjort 0-0.

Movsisyan sled og slæbte
Randers FC-angriberen Yura Movsisyan beviste ved flere lejligheder, at i hvert fald ikke havde tømmermænd efter lørdagens folkefest.

Den stærke armenske landsholdsspiller sled og slæbte det bedste, han har lært, men desværre for ham manglede præcisionen på de afslutninger, han i 1. halvleg sendte af sted i retning af Sønderjyske-målet.

Efter pausen blev der sendt knap så mange projektiler af sted mod gæsternes målmand, Nathan Coe. Randers FC var stadig spilstyrende, men chancerne var færre end i 1. halvleg.

Efter en time havde Yura Movsisyan dog atter et godt skud mod mål, men bolden røg tæt forbi overliggeren.

Søndagens pointdeling på Essex Park Randers betyder, at Randers FC forbliver på femtepladsen i tabellen. Kronjyderne kan dog allerede mandag aften blive overhalet af OB, der hjemme tager imod FC Midtjylland.

Se højdepunkter fra kampen på tv2sport.dk