Randers FC henter angriber i FCK

Den brasilianske angriber José Junior skal skyde kronjyderne ud af krisen. Junior er lejet i et halvt år.

Den øjeblikkelige agterlanterne i SAS Ligaen, Randers FC, har gennem længere tid ledt efter endnu en angriber til truppen på grund af en skade hos det normale førstevalg, Marc Nygaard.

Onsdag kunne træner John 'Faxe' Jensen og direktør Jacob Nielsen så indstille jagten, da det lykkedes den kronjyske klub at tilknytte José Junior fra FC København på en lejeaftale for resten af året.

- I José Junior tror jeg, at vi har fundet den type spiller, som dels passer godt til vores spillestil, dels er en type, som vi har behov for lige nu og her. Jeg er sikker på, at han kan hjælpe os med at få lavet nogle mål, lyder det fra John 'Faxe' Jensen i en pressemeddelelse.

José Junior slog igennem i dansk fodbold, da han kom til OB i 2005. Herefter gik turen til svenske Malmö FF inden skiftet til FCK i januar 2008, der dog udlejede ham til FC Nordsjælland i dette forår. I de fire klubber blev det til 47 mål i 94 kampe.

- Jeg ønsker at komme til at spille fodbold i SAS Ligaen igen, og jeg føler, at jeg i valget af Randers FC har taget den rigtige beslutning, siger angriberen.

Junior kan allerede få debut i mandagens kamp mod OB.