Randers FC er på jagt efter ny angriber

Dagens nyhed om, at Moussa Maazou forlader kronjyderne, intensiverer jagten efter en forstærkning i front

Det kronjyske superligamandskab fra Randers meddelte torsdag, at klubben er blevet enig med angriberen Moussa Maazou om at stoppe samarbejdet. Dermed er Mikael Ishak og Victor Lundberg de eneste deciderede angribere i truppen, om end nyindkøbet Marko Mitrovic også kan bruges helt fremme.

- Han ser faktisk sig selv mest som angriber, og da vi i forvejen er godt besat på venstrekanten med Masango og Edgar Babayan, arbejder vi med Mitrovic som angriber. Når det så er sagt, er vi stadig på udkig efter en angriber mere, afslører sportschef i Randers FC, Ole Nielsen, over for tv2oj.dk.

Han fortæller videre, at Randers FC kigger bredt efter den rette angriber, så det kan både være i Danmark eller udlandet, forstærkningen kommer fra.

- Det vigtigste er kvaliteten. Om han er fysisk stærk, hurtig eller dygtig i hovedspillet, er ikke så afgørende, så længe der er tale om en kvalitetsspiller, siger Ole Nielsen.

Belønner ungt talent
Klubben har en ifølge sportschefen lang liste med navne på mulige emner, og i den kommende tid skal de så gennemgås. Meget tyder altså på, at angriberen ikke er lige på trapperne.

I stedet kunne Randers FC så præsentere en anden nyhed om en spiller, der i hvert fald vil være at finde i klubben fremover. Det 19-årige midtbanetalent Frederik Lauenborg fra egne rækker har skrevet under på en professionel fuldtidskontrakt gældende fra næste sommer.

- Lauenborg har gennem ungdomstiden været et stort talent, og har også været en del af en række nationale hold. Han har en super indstilling og attitude, hvilket kom til udtryk under en alvorlig knæskade sidste sommer. Den har han på fantastisk vis kæmpet sig forbi nu, lyder det fra sportschefen.      

Ole Nielsen ser paralleller mellem Frederik Lauenborg og så den etablerede midtbaneprofil Nicolai Poulsen. Begge har arbejdet sig op gennem klubbens ungdomsafdeling, og håbet er så nu, at førstnævnte får lige så meget succes som OL-reserven.  

Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Ny forhåndsaftale i hus: Danmark har sikret sig retten til over 14 millioner vacciner

Unge fra Egaa Gymnasium frygter endnu en heksejagt

Præcise smittetal kommer frit frem: Unge frygter heksejagt

2-årige Anika har en alvorlig, dødelig sygdom, som ikke kan blive behandlet i Danmark. Behandlingen koster 15 millioner kroner og skal laves i Ungarn

2-årige Anika er dødeligt syg: Behandlingen koster 15 millioner kroner, nu samler kolleger ind

sex sexsygdom klamydia

Unge i Aarhus skal lære om sugardating i skolen

COVID-19 corona test forum horsens

Se tallene: Så mange nye er smittede i din kommune

Genrebillede Penge

Flere kvinder snydt: Bagmænd hæver tusindvis af kroner