Populært: Flere vil spille bold om et bord

Aarhus Bordfodbold Forening har tiltrukket flere medlemmer - lige fra amatører til elitespillere

04:31

1 af 2

22 små fodboldspillere i blå og røde trøjer flyver fra side til side i takt med, at håndtagene bliver drejet rundt.

Det her er ikke bare for sjov. Det er en sport, ligesom alle mulige andre, når medlemmerne i Aarhus Bordfodbold Forening slår sig løs.

Det fortæller klubbens formand Didde Maria Larsen, som elsker at træne og forfine sine driblinger og skud. "Nørderi" kalder hun det selv. Tilsyneladende er hun ikke den eneste, som synes, at at bordfodbold er det fedeste.

DBU Tour til Østjylland

I løbet af det seneste halve år har klubben fået 40 nye medlemmer, hvilket er nærmest en fordobling af medlemstallet. Fremgangen skyldes, at klubben i højere grad har satset på at gøre opmærksom på sig selv, fortæller formanden:

- Vi er startet ud med at være meget mere aktive på Facebook, hvilket gav et fint resultat med, at der hele tiden kom nogle ind og lige skulle se, hvad det var for noget, siger Didde Maria Larsen.

Vil være verdensmester

Ligesom den slags fodbold man kender fra grønsværen eller idrætshallen, så skal man i bordfodbold heller ikke gå ned på udstyret. De garvede køber blandt andet særlige bolde, handsker og håndtag for at kunne præstere bedst muligt.

Hannibal Krabbe Keblovszki er en af de medlemmer i klubben, som er meget passioneret omkring sin sport. Han drømmer om at blive verdensmester og skal senere på året netop deltage ved VM i bordfodbold i Paris:

- Det driver mig, at der er den konkurrence, som der er ved det. Fordi folk er så gode i Danmark, siger han.

Du kan se et tv-indslag omkring interessen for bordfodbold i videoafspilleren øverst i artiklen.