Politi: Selvfølgelig bør borgerne ikke selv skulle ud og søge

Politiet bør bruge deres ressourcer anderledes, mener mor til forsvundet østjyde

01:19

Flere pårørende til forsvundne østjyder har i dag, tirsdag, rettet en kritik af politiets efterforskning i sagerne.

Blandt andet har Jeanette Wiese Johansen, der er mor til den forsvundne Nick Langkjær Hansen, været ude og sige, at hun ville ønske, at politiet anvendte deres ressourcer anderledes.

02:26

VIDEO: Jeanette Wiese Johansen er ikke tilfreds med politiets efterforskning. Se mere her

Luk video

Hun refererede blandt andet til, at der tirsdag foregik en privat eftersøgning efter hendes søn med en scanner, som hun undrer sig over, at politiet ikke selv har brugt.

- Selvfølgelig bør borgerne ikke selv skulle ude og søge, men som sagt så tager vi en konkret vurdering af, om det er noget, vi synes giver mening i den enkelte sag, og om det er noget, der gør, at vi kan finde vedkommende eller ikke, siger vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi Kristian Juliussen til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Læs også Mor til forsvundne Nick: Politiet bruger ressourcerne forkert

Også Michael Stralner, som er far til den afdøde Thomas Stralner, der forsvandt sidste år, kritiserer politiet for at være for langsommelige i deres efterforskning.

- Det er jo aldrig rart, at vi ikke har gjort det så godt, som folk ønsker det, fordi det er det, vi stiler efter. Vi arbejder meget på de enkelte sager med personer, der er forsvundne og vi ved jo godt, at familierne står i en tragisk situation, men vi prøver alle de ting, som vi ser som muligheder, siger vicepolitiinspektør Kristian Juliussen. 

I videoen øverst i artiklen kan du se interviewet med vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi Kristian Juliussen.

01:28

VIDEO: Michael Stralner synes, at politiet arbejdede for langsomt i forbindelse med eftersøgningen af hans søn, Thomas Stralner.

Luk video