Plaget af nakkesmerter og hovedpine: Kamstrup-direktør stopper

Per Asmussen er nødt til at fratræde sin stilling som direktør for Kamstrup af helbredsmæssige årsager

I 2014 blev direktøren for Stilling-virksomheden Kamstrup, der producerer elektroniske vandmålere, påkørt og har siden døjet med helbredet.

Nu er Per Asmussen nødsaget til at trække stikket og gå af som direktør.

Per Asmussen har været direktør for Kamstrup siden 2007. Han har stået i spidsen for høj vækst og gode resultater, mener bestyrelsesformand Jørgen Wisborg.

Læs også Endnu et rekordår for Kamstrup

- Det er med stor beklagelse, at Per Asmussen af helbredsmæssige årsager må stoppe i Kamstrup. Det er lykkes Kamstrup under Per Asmussens dygtige ledelse mere end at fordoble omsætningen og mere end firedoble indtjeningen, siger Jørgen Wisborg i en pressemeddelelse.

- Han har satset kraftigt på produktudvikling, og Kamstrup står derfor meget stærkt i konkurrencen og har desuden en meget spændende pipeline af nye produkter på vej.

Ser lyst på fremtiden

Den nu afgående direktør er glad for den virksomhed, han overdrager til en ny ankermand, og han ser lyst på fremtiden.

Læs også Personalefryns: Få klippet dit hår og fikset dine tænder

- Kamstrup står for foden af en spændende udvikling med nye teknologier, der kan give forsyningsselskaberne muligheder for at optimere deres forretning baseret på faktuel og aktuel information. Jeg ser en lys fremtid for Kamstrup og er sikker på, at min efterfølger får det mest spændende job i Danmark, siger Per Asmussen.

Bestyrelsen vil nu i samarbejde med et rekrutteringsfirma indlede en søgning efter en afløser for Per Asmussen, som vil fortsætte i jobbet, indtil en efterfølger er fundet.

00:36

VIDEO: I 2016 rundede Kamstrup 1000 ansatte. 

Luk video