Peter Sørensen om Robert Skov: Det har været ventetiden værd

Silkeborg har nu papir på Robert Skov frem til 2019

03:14

Robert Skov og Silkeborg kunne i dag, mandag, efter lang tids forhandlinger offentliggøre, at de var nået til enighed om en ny kontrakt. Og der var stor glæde at spore hos cheftræner Peter Sørensen efter den nyhed.

- Jeg er meget tilfreds med det, det har trukket længere ud, end jeg havde håbet. Men det har været alle samtalerne og ventetiden værd, synes jeg, siger Peter Sørensen. 

Læs også Robert Skov forlænger i Silkeborg

Selvom forhandlingerne har været længe under vejs, og spekulationerne om Robert Skovs fremtid har været mange, så føler Peter Sørensen ikke, at Robert skov har ville andre steder hen end Silkeborg.

- Jeg tror, Robert gerne har ville være i Silkeborg hele tiden, men det har været under de rigtige omstændigheder og forudsætninger, og når man er så attraktiv, som Robert er, så lader man typisk folk om forhandlingerne og meddeler, at der er noget, som man gerne vil have opfyldt, og der er nogle rammer, som skal passe. Det har taget noget tid, men det er så lykkedes nu, siger Peter Sørensen.

Og med den nye kontrakt er der nu ro på Robert Skovs situation. Nu skal han så udvikle sig yderligere i Silkeborg, og ifølge Peter Sørensen fejler potentialet i hvert fald ikke noget. 

- Robert har et stort potentiale, og han har sådan set allerede nu et niveau, der gør, at han kan være så god for os, og at han spiller kontinuerligt. Men jeg tror samtidig, at selvom han er god, at han kan blive bedre, og jeg tror, at vi kan gøre ham væsentlig bedre i Silkeborg, at hans næste skridt kan blive forberedt her, siger Peter Sørensen.

Robert Skov var tidligere i år gæst i Fodbold med Horup, hvor hans fremtid blev diskuteret:

03:56 Luk video