31-årig får tæsk og efterlades bevidstløs: Gerningmand har meldt sig selv

En 31-årig mand blev natten til søndag den 6. marts forsøgt røvet og slået ned af den selvsamme mand, som han tidligere havde været på pub med

Foto: Østjyllands Politi

I samarbejde med tv2.dk

Opdateret: Manden, der udøver vold i overvågnings-videoen, har nu meldt sig selv til politiet. Derfor har vi også fjernet videoen fra artiklen.  

Der var ikke umiddelbart noget, der tydede på, at den ene af de to mænd, som en 31-årig mand mødte på Old Irish Pub i Randers natten mellem lørdag og søndag den 6. marts blot få timer senere skulle slå den 31-årige bevidstløs.

Men det blev virkeligheden for den 31-årige mand fra Randers, da han efter sin bytur gik hjemad i de tidlige morgentimer.

Læs også Politiet håber på hjælp fra vidner i voldssag fra Silkeborg

Klokken ti minutter over seks om morgenen ventede han på en taxa ved taxaholdepladsen på Dytmærsken ud for Nordeas hæveautomat, men inden den nåede at ankomme, mødte han en gruppe på fire mænd og en kvinde.

Den ene af de fire mænd forlangte, at den 31-årige udleverede sit ID-kort og hævekort samt pinkoden til sidstnævnte.

Da den 31-årige nægtede, slog manden ham to gange med knytnæve i ansigtet. De to slag var så kraftige, at ofret mistede bevidstheden. 

Ofret kender ikke gerningsmanden og har ikke kunnet udpege ham for os.

Lennart Glerup, vicepolitiinspektør 

- Vi efterforsker den her sag som en voldssag, fordi man så voldsomt pludselig slår sit offer og derefter faktisk forlader ham bevidstløs, siger fungerende vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi Lennart Glerup til Station 2 Efterlyst.

Efter overfaldet forsøgte andre i gruppen, først at ruske liv i den bevidstløse mand, men uden held. I stedet forsøgte gruppen at lægge den 31-årige på siden, inden de forsvandt og efterlod manden bevidstløs på jorden.

Et minut senere fandt et vidne den 31-årige bevidstløs, og en ambulance blev tilkaldt.

På bar før overfaldet

Overfaldet var det andet møde mellem ofret og gerningsmanden.

I timen mellem klokken 3 og 4 om natten havde den 31-årige nemlig mødt den mand, der senere skulle slå ham ned, samt en af de andre mænd fra gruppen på Old Irish Pub på Storegade i Randers, dog uden at vide mere om dem.

Den 31-årige mand mødte overfaldsmanden på Old Irish Pub. På dette tidspunkt var der tilsyneladende ingen uoverenstemmelser imellem dem. Foto: Google Maps

- Der er ikke umiddelbart sket noget på baren, der giver os anledning til at tro, at de to mænd havde et udestående. Men ofret kender ikke gerningsmanden og har ikke kunnet udpege ham for os, selvom de har tilbragt tid sammen på pubben, siger fungerende vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi Lennart Glerup til Station 2 Efterlyst, der torsdag aften sendte fra Randers og har fokus på blandt andet denne sag. 

Cowboybukser og Adidassko

Østjyllands Politi hører gerne fra nogen, der eventuelt kan kende den mand, der gav den 31-årige to knytnæveslag i ansigtet. Han beskrives som dansk og er mellem 25 og 30 år gammel samt almindelig til kraftig af bygning. Han har brunt, rødligt kort hår og var under overfaldet iført en blålig trøje, lyse cowboybukser og sorte Adidassko.

Den 31-årige blev overfaldet, mens han ventede på en taxa ved taxaholdepladsen på Dytmærsken ud for Nordeas hæveautomat. Foto: Google Street View

Ligeledes hører politiet gerne fra de øvrige personer i gruppen, der kan ligge inde med vigtige oplysninger om overfaldet.  

Har du oplysninger i sagen, så kontakt Østjyllands Politi på 114.

SIGNALEMENT AF VOLDSMANDEN

  • Dansk
  • 25-30 år
  • Almindelig til kraftig af bygning
  • Cirka 180 centimeter høj
  • Brunt rødligt, kort hår
  • Iført blålig trøje
  • Iført lyse cowboybukser
  • Iført sorte adidassko