De vanrøgtede hunde fra Randers: Nu mangler de bare et hjem

14 hunde har i en måned opholdt sig på Dyrenes Beskyttelses internat i Hjallerup. Hundene er nu så sunde og raske, at alt de mangler er en familie

Foto: Ivan Hansen

I samarbejde med TV 2 Nord

Dyrenes Beskyttelses internat i Hjallerup fik for en måned siden en stor flok nye beboere. 14 af de 18 hunde, der blev indleveret til internatet, er overlevet. De er blevet behandlet, og deres tilstand er nu ved at være så god, at de første hunde nu kan sendes videre ud i livet til en af de mange familier, der har henvendt sig til internatet i Hjallerup. 

Læs også Landsret underkender byret: Kvinde løslades i våbenlager-sag

De 18 hunde, der 17. februar blev fundet vanrøgtet på en landejendom i Gjerlev nord for Randers blev på ubestemt tid flyttet ind på internatet med den hensigt at give dem et godt hundeliv ovenpå den frygtelige tilværelse de indtil nu har levet under.

Læs også 69-årig kvinde fængslet for våbenlager brugt til aflivning

Hundene er en del af den dyreværnssag, hvor 27 hunde blev fundet vanrøgtede på en gård den 8. februar. Siden blev de 18 hunde fundet på en gård i samme nabolag sammen med flere døde hunde.

00:37

VIDEO: Buller er en af de vanrøgtede hunde, der blev fundet i Gjerlev i februar. Her kan du se, hvordan han klarer sig i sit nye hjem.

Luk video
I samarbejde med TV 2 Nord