Pædagog-medhjælper var også ansat i Århus

Sex-krænkersagen fra en børnehave i Beder syd for Århus har nu medført at en naturbørnehave i Århus er kommet i søgelyset.

Det sker efter oplysninger om, at den 29-årige sigtede pædagog-medhjælper før sin ansættelse i daginstitutionen Grønnebakken, Beder har været i job-træning i en naturbørnehave i Århus.

Århus kommune valgte onsdag aften at indkalde forældre, hvis børn har været på institutionen fra 1/8-2004 til 1/1 2005 til et informationsmøde for at redegøre for situationen.

Onsdag aften havde Århus Kommune sat 45 stole op til et informationsmøde på Møllevangskolen i Århus. Med til mødet var Århus kommunes chefpsykolog, samt repræsentanter fra kommunens Børn- og Unge afdeling og en kriminalbetjent med speciale i video-afhøringer af børn.

Den 29-årige var fra den 1. august 2004 og et halvt år frem ansat i job-træning som pædagogmedhjælper på et integrationsprojekt med titlen Projekt Mariendal i Århus.

I det projekt deltog børn fra Den integrerede institution Langenæsstien 6A, Århus C samt børn med anden etnisk herkomst, som kom fra naturbørnehaven på Gudrundsvej i Århus V.

Se mere i TV 2 | ØSTJYLLAND klokken 22:20

Den 29-årige pædagogmedhjælper blev i lørdags varetægtsfængslet frem til den 13. juli af Vestre Landsret. Indtil videre har politiet modtaget godt 20 anmeldelser mod
ham.