Overfald ved badestrand

28-årig brækkede en anden mands arm ved Bellevue i Århus. Han truede også med en kniv, som han stjal under et indbrud.

De fleste strandgæster tager til havet for at køle af, men for enkelte handler strandturen tilsyneladende om at få raset ud.

En 28-årig mand kastede under et større slagsmål på Bellevue i Risskov en brosten mod en 20-årig mand. Da den 20-årige forsøgte at beskytte sig mod stenen, ramte den underarmen, som brækkede.

Den 28-årige var tilsyneldende ikke tilfreds med blot at have brækket armen på den 20-årige. Han brød derfor ind en villa nær stranden, og ved at kravle igennem et åbentstående vindue fik manden fat i en kniv. Den 28-årige stjal ikke andre effekter fra villaen, men bevæbnet med kniven fór han atter hen imod den 20-årige. Offeret havde dog i mellemtiden søgt tilflugt i en personbil, og han kunne derfor flygte fra stedet.

Det er uvist, hvad der gik forud for opgøret ved Bellevue. En patrulje fra Århus Politi måtte konstatere, at der var en del tumult i området, og betjentene tilkaldte derfor forstærkning, inden de gik i aktion. Da den 28-årige blev anholdt, havde han ikke længere kniven på sig, og det er endnu ikke lykkedes politiet at finde den. Århus Politi sigter manden for grov vold, men det har indtil nu været svært at få vidner til at fortælle om det, de har set.