Opfordrer til at stemme lokalt

Kandidater opfordrer østjyderne til at overveje den lokale forankring, når de i morgen, torsdag, går i stemmeboksen

Gert Bjerregaard (t.v.) og Kim Quist opfordrer østjyderne til at stemme personligt og lokalt, når krydset skal sættes torsdag.

Den sidste spurt er sat ind for folketingskandidaterne, inden danskerne i morgen, torsdag, går til stemmeurnerne for at sætte deres kryds.

De to østjyske kandidater Gert Bjerregaard (V) og Kim Quist (S) er gået sammen om at opfordre aarhusianerne til stemme personligt og ikke mindst lokalt.

De to kandidater er uenige om meget, men de er enige om vigtigheden af, at der er brug for politikere med lokal forankring på Christiansborg.

De er begge bosat i Aarhus Kommune, og de peger på hinanden i kampen om de personlige stemmer.

- Det er vigtigt, at man har hånden på kogepladen - før valget og efter valget. Alt for mange kandidater og folketingsmedlemmer glemmer Aarhus og Østjylland, når de først er valgt ind på Christianborg, siger Gert Bjerregaard.

- Derfor er min anbefaling, at man skal stemme personligt på en kandidat med en lokal forankring i Aarhus og Østjylland. Stemmer man rødt, vil jeg gerne anbefale dig at stemme på Kim Quist fra Socialdemokraterne, fortsætter han.

Udover, at de to kandidater er enige om den lokale forankring, ønsker de også, at vælgerne skal overveje kandidaternes erfaring.

- Det kan godt være, at vi ikke har læst statskundskab på universitetet og falder udenfor det DJØF-segment, der dominerer Christiansborg i disse år, men så kan vi bidrage med erfaring fra arbejdsmarkedet, siger Kim Quist (S).