Ny SIF-kontrakt til "Tømrer"

Henrik "Tømrer" Pedersen forlænger med SIF

Foto: Silkeborg IF

258 kampe og 95 mål er det blevet til, og Henrik `Tømrer? Pedersen har leveret et stort bidrag til Silkeborg IF.

Den populære spiller vil da også fremover fortsætte med at sætte sit præg på spillet i Silkeborg, og har netop indgået en ny kontrakt frem til og med december 2012.

- Jeg bliver jo ikke yngre, så det skulle selvfølgelig lige tænkes igennem. Men lysten er det altoverskyggende, og den fandt jeg rimelig hurtigt ud af, at jeg stadig har. Så hovedårsagen er, at lysten til at træne og spille kampe stadig er helt i top, udtaler Henrik `Tømrer? Pedersen i en pressemeddelelse.

Cheftræner, Troels Bech, har benyttet den rutinerede angriber i næsten alle kampe i den indeværende sæson, og Bech ser da også Henrik `Tømrer? Pedersen som et stærkt bindeled i klubben:

- Henrik har jo igennem hele denne sæson - og i særdeleshed i efteråret - spillet fast, og samtidig været en spiller, der har været med til at binde flere ting sammen for os. Og jeg ved jo ikke, om det kan fortsætte på den måde, som det var sidste efterår, men det forløb Henrik har haft i Silkeborg IF, det er ikke ebbet så meget ud endnu, at vi ønsker at stoppe det, siger træneren.

Den nye aftale løber til d. 31 december 2012